October 2014
<
>
SMTWTFS
28293034
56711
13141518
192025
2627291
2345678

   Print
 Oct 1, 2014 (Wed)19:30 - 22:00
 Duivels en DemonenLocation: Hereweg 9, Groningen. 050-5775456, www.sophiaslight.nl

Duivels en Demonen

Ben je bekend met geesten, entiteiten, duivels of demonen? Dan weet je dat ze niet altijd prettig hoeven te zijn. Ze zijn echter al eeuwenlang een onderdeel van ons menselijk leven geweest. Door hun aanwezigheid hebben wij geen andere keus dan te leren hoe we ons een liefdevollere houding kunnen aanmeten. Door hun aanwezigheid zijn wij genoodzaakt het Licht in onszelf aan te zetten.

Op de kortdurende bijeenkomst "Duivels en Demonen” willen we het Licht van Sophia, of te wel de vrouwelijke kant van God: "wijsheid”, de duisternis manifest laten maken. Via verhalen, voorbeelden en meditaties willen we je een liefdevollere houding aanmoedigen waarmee je je eigen grenzen beter kunt bewaken. Uiteindelijk blijken wij meer zeggenschap over de aanwezigheid van geesten en andere entiteiten te hebben dan we denken.

Begeleiders

Sarin Lee en Esther Hoffmann hebben jarenlange ervaring op het gebied van het ongeziene, maar het waarneembare. Zij zijn zelf ten strijde gegaan en hebben hun eigen demonen verslagen. Door hun ervaringen kunnen zij anderen nu helpen demonen te verwijderen, entiteiten los te maken en hen naar het Licht te sturen. Voor één keer willen zij het ongeziene publiekelijk bespreekbaar maken tijdens de bijeenkomst "Duivels en Demonen”. Hierbij mag alles naar voren komen wat naar voren wil komen. Zij stemmen zich af op het collectieve veld van alle aanwezigen zodat je geraakt kunt worden door hun verhalen en voorbeelden.

Wil je meer weten over geesten en andere entiteiten? Heb je vragen over je eigen ervaringen, maar kun je ze nergens stellen? Dan is deze bijeenkomst misschien iets voor jou. Schrijf je nu in. Voor de vroege vogel die zich vóór 1 september inschrijft, is er toegangskorting mogelijk.

Wetenswaardigheden

Datum: woensdag 1 oktober 2014
Tijd: 19.30 – 22.00 uur, ontvangst vanaf 19.00 uur.
Locatie: Hereweg 9, Groningen
Toegang: € 15,- voor vroege vogels: € 10,-
Voor mensen met een smalle beurs geldt een toegangsprijs van € 7,50. Vroege vogels betalen dan € 5,-.
Opgave: via het contactformulier.

 Oct 2, 2014 (Thu)20:00 - 22:00
 Spiritueel Café 

2 Oktober

Our Sacred Earth Meditatie o.l.v. Vasu

 

De aarde behoort niet aan ons toe maar wij behoren aan de aarde. Alles is van elkaar afhankelijk. De grootste ster is even belangrijk als de kleinste grasspriet. Wij hebben een grote verantwoordelijkheid om voor onze prachtige planeet te zorgen. Ieder van ons kan een kleine golf van transformatie bewerkstelligen door naar binnen te gaan en het hart te openen voor onszelf, voor de ander en voor Moeder Aarde.

 

Breng je matje/luchtbed/matrasje, (zit)kussen en deken mee om van de meditaties te kunnen genieten en om zo comfortabel mogelijk te kunnen liggen of zitten.

Tijd: 20 – 22 uur, let op: de deur is vanaf 19.30 uur open en gaat om 20 uur op slot.
Locatie: Hereweg 9, Groningen.
Toegang: € 5,- incl. thee (Lichtmakerleden € 2,50) 

 Oct 8, 2014 (Wed)20:00 - 22:00
 Downloads From Above 

Downloads From Above

Een moment om een healingmeditatie te ontvangen. Tijdens de meditatie verbinden we ons met de Bron en laten we de energieën van Bron het werk doen om te helen wat nu geheeld mag worden. Eventuele kosmische helpers die een bijdrage kunnen leveren zijn welkom. Vervolgens vindt er een afstemming plaats om de laatste persoonlijke ontwikkelingen te ondersteunen. Alles in overeenstemming met jou, je I Am Presence en de Goddelijke Wil.

Praktische informatie

Neem je eigen matje/matras/luchtbed mee om de geleide meditaties zo comfortabel mogelijk te kunnen ontvangen.

Datum: woe 8 oktober 2014
Tijd: 20 – 22 uur, de deur is vanaf 19.30 u. open.
Locatie: Hereweg 9, Groningen
Deelname: opgave gewenst via het contactformulier, dit evenement gaat door bij minimaal 3 deelnemers.
Kosten: € 7,50, Lichtmakerleden € 5,-.


 Oct 9, 2014 (Thu)20:00 - 22:00
 Spiritueel Café 
 

9 Oktober

Mantra's zingen o.l.v. Frides en Sarin

De ziel beroeren met mantra's die boodschappen bevatten op verschillende niveau's. Het is je overgeven aan de harmoniserende klanken van de mantra's. Ontspan, geniet en zing uit volle borst mee.

Breng je matje/luchtbed/matrasje, (zit)kussen en deken mee om van de meditaties te kunnen genieten en om zo comfortabel mogelijk te kunnen liggen of zitten.

Tijd: 20 – 22 uur, let op: de deur is vanaf 19.30 uur open en gaat om 20 uur op slot.
Locatie: Hereweg 9, Groningen.
Toegang: € 5,- incl. thee (Lichtmakerleden € 2,50) 
 Oct 10, 2014 (Fri)20:00 - 23:00
 Whatsupp Spelletjesavond door Roos RozendalLocation: Hereweg 9 9725 AA Groningen 050-7501334
Er zijn spellen aanwezig, maar natuurlijk mag je je eigen spel ook meenemen. Denk bijvoorbeeld aan kolonisten, mens erger je niet, yahtzee, klaverjassen, schaken, sjoelen, noem maar op. gezelligheid staat deze avond in het spotlicht.
Toegang 2,50 euro incl.drankje.
 
 Oct 12, 2014 (Sun)19:30 - 23:00
 Screening Go with le Flo by Michael GloverLocation: Hereweg 9 9725AA Groningen 050-7501334
 
 
 
Vanavond hebben we deze alternatieve filmmakers in het pand van de Lichtmakers. We kijken de film en kunnen met de filmmakers praten en vragen stellen. Het verhaal gaat over een delicatessen zaak in Berlijn waarvan de eigenaar Florian half Frans en half Duits is. De zaak is gespecialiseerd in Franse salami. Florian beste vriendin is Jenny, waarmee hij graag wil trouwen, maar er is een probleem, of beter gezegd, zijn er meerdere problemen.
De recensies zijn lovend
 
http://www.gowithleflo.com/max.html door New York Times writer Max Alvarez
 
We vragen 7 euro toegang om de filmmakers te steunen.
Voor Lichtmaker leden is de toegang 5 euro.
 
 
 
 
 Oct 16, 2014 (Thu)20:00 - 22:00
 Spiritueel Café 

16 Oktober

Iedereen kan healen - door Esther


Er staan drie behandeltafels voor ons klaar. We zullen voor een korte tijd kennismaken met energie en leren hoe je dat kunt gebruiken. Daarna zullen we met z'n allen een energetische behandeling geven aan degene die op de behandeltafel ligt. We nodigen iedereen uit die affiniteit heeft met healingen geven of daar meer over wilt weten. Doe mee om een mooie en stralende sfeer te creëren.
 
Tijd: 20 – 22 uur, let op: de deur is vanaf 19.30 uur open en gaat om 20 uur op slot.
Locatie: Hereweg 9, Groningen.
Toegang: € 5,- incl. thee (Lichtmakerleden € 2,50) 
 Oct 17, 2014 (Fri)20:00 - 22:00
 Whatsupp NLP Inspiratie avond door RosaLocation: Lichtmakerspand. Hereweg 9 in Groningen.

NLP – Inspiratie-avond

 

Kom ook naar de NLP inspiratie-avond. We zullen in kleine groepjes twee oefeningen doen. De eerste oefening zal gericht zijn op het maken van keuzes. De tweede oefening geeft ons meer inzicht in ons gedrag en de reden dat we hier op aarde zijn.

Het beloofd een gezellige avond te worden waarbij je ook nog meer over je jezelf en jou systeem kan leren. Opgave is niet nodig.

Datum: 17 oktober

Tijd: 20.00-22:30

 

NLP avond is 7,50 voor niet leden en

5 euro voor leden van de lichtmakers.

 


 Oct 21, 2014 (Tue) 
 Groeicirkel 

 
De groeicirkel is de naam van meerdere bijeenkomsten in Groningen. Deze avond: Overgave, verbinden, identiteit.

De Groeicirkel gaat over transformatie werk en inspiratie op je pad en wordt aangeboden door Betty Brouwer. Zowel emotionele - als spirituele processen worden aangeraakt. Inspiratie hoe je ondanks tegenstand je verbonden kan voelen met een liefdevolle kern. Hoe je kosmisch bewustzijn kan verruimen en meer voelbaar maken in je dagelijks leven en in je werk.

Deze avond staat in het teken van Overgave, verbinding, identiteit. Je krijgt meer inzicht in wat voor jou een vruchtbare betekenis is van 'verbinden'. Aan bod komt onder andere: Ego, identiteit, begrenzen en loslaten, vanuit niet verbonden voelen naar leven in gedragenheid. Ook worden maatschappelijke ontwikkelingen besproken. Welke kant gaat het op, welke kant wil jij op. Wat van jezelf wil jij graag neerzetten en wat houdt je tegen. Ascentie, moeten we daar ook wat mee? 
Deze avond worden meerdere onderwerpen belicht en is dan ook deels een inleiding op de andere avonden van de Groeicirkel. Er is ruimte voor vragen, delen van ervaringen. Persoonlijke antwoorden mag je ontvangen, als je dat wilt.

Spirituele lessen die Betty al langere tijd ontvangt via contact met het etherisch veld en de emotionele processen die zij als levenslessen heeft doorlopen worden binnen de Groeicirkel aangeboden. Teachings op een manier van; je moet er ook wat mee kunnen. 
Tijdens de avonden ontvang je teachings van Betty en van anderen, o.a. via korte films. Ook zijn er oefeningen, meditaties en spiegeling rondom het thema van die avond. Gedurende de avonden leer je onder andere wat droom meditaties zijn en hoe je die toe kan passen als manier van leren en ontvangen van wijsheid in je dagelijkse leven. Er is voldoende ruimte voor vragen en delen van ervaringen. Kosmisch leren loopt als gouden draad door de avonden heen. Inspiratie voor je dagelijks leven, je werk en het realiseren van je dromen.
Het heeft aanbeveling de avonden in een reeks te volgen, maar ze kunnen ook los worden gevolgd.

Meer informatie over de Groeicirkel en de andere avonden vindt je hier:http:// www.bettybrouwer.nl/2014/ 10/de-groeicirkel.html

www.bettybrouwer.nl
Voorgestelde prijs per avond, d.w.z. naar eigen inzicht:
Minimuminkomen : 7,50 
Gemiddeld inkomen: 12,50 
Boven gemiddeld inkomen: 20,- 
Voorgestelde prijs Lichtmaker leden 20% korting (*)

Passe partout voor alle avonden is twee avonden entreevrij. Je betaald dan voor 6 avonden in plaats van 8 avonden. Voorgestelde prijs voor de Passe Partout is dan: 45,00 - 75,00 - 120,- en - 20% voor lichtmaker leden )
Een passe Partout kan tot na de eerste avond gereserveerd worden. 


Via de facebook pagina Spirituele Inspiratie of de website www.bettybrouwer.nl kun je een ticket online kopen.
Ook staat bij de entree  een afgesloten box voor entreegelden. 

Koffie en thee is eenmalig 1,- voor de hele avond. Opgaaf vooraf is wenselijk.

Deur open 18.30
Aanvang 19.00-21.30
Meer data onder de afbeelding.
Dinsdag 28 oktober Angelcoaching
Dinsdag 4 november In je kracht staan. 
Dinsdag 18 november Relaties, met jezelf en met de ander. 

Woensdag 26 november Meditatie / Healing, Heilige ruimte

Dinsdag 2 december Verbinden met de kosmos. 

Dinsdag 9 december Angel Coaching.

Dinsdag 16 december Leven vanuit je hart  Oct 22, 2014 (Wed)20:00 - 22:00
 Een Multidimensionale Avond met Sarin Lee 

Een Multidimensionale Avond met Sarin Lee

 
Op deze avond zullen we samen de reis maken naar heelheid en liefde. Er wordt op deze avond contact gemaakt met meerdere dimensies en lagen van ruimte en tijd. Allemaal zijn we in staat om de Bron te raken en deze energie door ons heen te laten stromen, maar velen lijken het contact te zijn verloren. Op deze avond mag alles doorkomen wat zich maar ter beschikking wilt stellen en wie weet zijn er boodschappen voor jou bij. Dan kun je de prachtige krachtige energie voelen van Al Wat Is. De liefde zal de boodschap brengen en liefde zal de boodschap zijn. Voel je welkom. 

Informatie

Neem een matje en dekentje mee om het jezelf zo comfortabel mogelijk te maken. 
Datum: woensdag 22 oktober 2014
Vanaf 19.30 uur is de deur open. Aanvang: 20.00 – 22.00 uur. 
Adres: Hereweg 9, Groningen. 
Entree: € 10,-

 Oct 23, 2014 (Thu)20:00 - 22:00
 KLANKSCHALEN – HEALING AVOND door Rosa en FridesLocation: Hereweg 9, Groningen.

KLANKSCHALEN – HEALING AVOND

Een avond waarbij Frides en Rosa hun licht bundelen en laten schijnen door middel van meditatieve klanken en het geven van healing. Een combinatie van een afwisselend dynamisch en meditatief klankbad en healing dat tot diepe ontspanning van geest en lichaam leidt. We laten ons deze avond verrassen wat er mag ontstaan door het samenzijn met klanken & healing.

 

Breng je matje/luchtbed/matrasje, (zit)kussen en deken mee om van de meditaties te kunnen genieten en om zo comfortabel mogelijk te kunnen liggen of zitten.

Tijd: 20 – 22 uur, let op:

de deur is vanaf 19.30 uur open en gaat om 20 uur op slot.

Locatie: Hereweg 9, Groningen. Toegang: € 5,- incl. thee (Lichtmakerleden € 2,50)

 Oct 24, 2014 (Fri)19:30 - 23:00
 Whatsupp avond waar je een elevator pitch kunt maken voor je bedrijf.Location: Hereweg 9 9725 AA Groningen 050-7501334
Om je bedrijfje op een leuke manier te presenteren op internet, bijvoorbeeld op je website, kun je door Pi-Qui, bijvoorbeeld een geanimeerde avatar (een zelfgekozen gebruikersafbeelding op websites) laten maken. De prijzen die we hiervoor hanteren zijn afhankelijk van wat je wil doen. Als je een idee hebt die als grondslag heeft het helpen van je medemens, of ter verbetering van het milieu, spiritueel welbevinden, alternatieve geneeswijzen, dan ligt de prijs aanzienlijk lager dan wanneer je alleen maar een commercieel doel nastreeft.
Graag opgave vooraf, i.v.m. met de planning per pitch.
Een pitch is een een korte presentatie waarin je enthousiast vertelt wie je bent en waar je goed in bent. Vervolgens vertel je wie je bent, waar je voor staat en wat je kracht is. Vanzelfsprekend spreek je enthousiast en overtuigend, want als jij niet in jezelf gelooft doet niemand het.
Vrij vertaald betekent 'elevator pitch' een verkooppraatje-in-de-lift. In de tijd van een ritje met de lift moet je jezelf , je bedrijf, zo goed mogelijk presenteren.
 

Om de modules op te bouwen bedenk je een paar goede zinnen bij de onderwerpen die in je elevator pitch van belang kunnen zijn. Ook verzamel je verschillende openingszinnen en manieren om af te sluiten. Onderwerpen die je in ieder geval moet voorbereiden zijn:

  • studie en opleiding
  • werkervaring
  • speciale vaardigheden
  • geslaagde projecten
  • je manier van werken
  • ben je een specialist of generalist
  • wat voor jou belangrijk is
  • wat je wilt bereiken
  • jouw unieke kenmerken
 
tel: 050-7501334.
 
deur open om 19:30
aanvang eerste pitch 20:00..per pitch wordt een half uur gereserveerd. op deze avond kunnen er maximaal 5 pitches worden gedaan.
 
 Oct 28, 2014 (Tue)19:00 - 21:30
 De GroeicirkelLocation: Hereweg 9 9725AA Groningen 050-7501334

 De groeicirkel is de naam van meerdere bijeenkomsten in Groningen,in het lichtmakerspand. Deze avond: Angel Coaching.

 

De Groeicirkel gaat over transformatie werk en inspiratie op je pad. Zowel emotionele - als spirituele 

processen worden aangeraakt. Inspiratie hoe je ondanks tegenstand je verbonden kan voelen met een liefdevolle kern. Hoe je kosmisch bewustzijn kan verruimen en meer voelbaar maken in je dagelijks leven en in je werk. Zowel voor mensen die werkzaam zijn met hun hooggevoeligheid, als geïnteresseerden.

Deze avond gaat over Angel Coaching. Vanuit een etherisch veld, dat we engelen rijk kunnen noemen, komt onvoorwaardelijke licht en liefde naar ons toe. Steun, inspiratie, lichtboodschappen, koestering en warme gedragenheid. Als we ons ervoor kunnen openen komen prachtige boodschappen en ingevingen bij ons. Van gidsen, engelen maar ook van dierbaren die zijn overgegaan. Deze avond hierover een teaching, oefeningen en meditatie. Voor de een kan deze avond  een meer voelbaar contact met intuïtie opleveren en een gevoel van ruimte bieden , voor de ander een zich meer ontvouwend contact met het etherische veld.  Ook worden maatschappelijke ontwikkelingen besproken. Welke kant gaat het op, welke kant wil jij op. Wat van jezelf wil jij graag neerzetten en wat houdt je tegen. Hoe kan Angel Coaching je hierbij ondersteunen. En tijdsgeest, moeten we daar ook wat mee?  

Je kunt Angel Coaching beschouwen als het ontvangen van lichtboodschappen, je mag het ook opvatten als het vanuit je hart denken en voelen over onderwerpen die het leven betreffen zonder een negatief waardeoordeel. Het helder krijgen wat voor jou echt en zuiver is.   

Er is voldoende ruimte voor het uitwisselen van ervaringen en vragen te stellen.

Aan de orde komt onder andere:

- Wat is Angel Coaching

- Teaching over channelen en readen met ook belichten van o.a  de thema's:

   zuiverheid, verantwoordelijkheid,  ontvangen, dienstbaarheid,  innerlijk kind en Hoger Zelf   

 - Kosmische Proza, Lichtboodschappen.

- Lichtmeditatie

Optioneel: Ontvangen van persoonlijke Angel Coaching card (*)

 

Het heeft aanbeveling de avonden van de groeicirkel in een reeks te volgen, maar ze kunnen ook los worden gevolgd.

 

Meer informatie over de Groeicirkel en de andere avonden vindt je hier:http://www.bettybrouwer.nl/2014/10/de-groeicirkel.html

 

www.bettybrouwer.nl

 

(* )Betty ontvangt en schrijft Angel Coaching cards over diverse emotionele- en spirituele onderwerpen. Het zijn prachtige inspiratie-kaarten.

 

 

Voorgestelde prijs per avond, d.w.z. naar eigen inzicht:

Minimuminkomen : 7,50

Gemiddeld inkomen: 12,50

Boven gemiddeld inkomen: 20,-

Voorgestelde prijs Lichtmaker leden 20% korting (*)

 

Passe Partout :  Je betaald dan voor 6 avonden in plaats van 7 avonden. Voorgestelde prijs voor de Passe Partout is : 45,00 – 75,00 – 120,-  en - 20% voor lichtmaker leden )

 

(*) De korting voor de lichtmaker leden heeft te maken met het door hen betaalde lidmaatschap van de lichtmakerscoöperatie.

 

Via de pagina Spirituele inspiratie of de website kun je ook een ticket online kopen. Aan het begin staat een afgesloten box voor entreegelden.

 

Koffie en thee is eenmalig 1,- voor de hele avond. Opgaaf vooraf is wenselijk.

Bet.brouwer@gmail.com

 

Meer data onder de afbeelding

 

Data van de groeicirkel:

Dinsdag 21 oktober Verbinden, overgave, identiteit. ( Deze avond  is inmiddels geweest. Korte herhaling op andere avonden )

Dinsdag 28 oktober Angel Coaching.

Dinsdag 4 november In je kracht staan.

Dinsdag 18 november Relaties, met jezelf en met de ander.

Woensdag 26 november Meditatie / Healing, Heilige ruimte

Dinsdag 2 december Verbinden met de kosmos.

Dinsdag 9 december Angel Coaching.

Dinsdag 16 december Leven vanuit je hart


 Oct 30, 2014 (Thu)20:00 - 22:00
 Spiritueel Café 

30 Oktober

Muzikale visualisatie met Tarotkaarten - door Nynke


Op deze avond gaan we de tarot  (Rider Waite) ervaren d.m.v. muzikale visualisatie & fysieke ervaring. Ook is er ruimte voor vragen aan het tarot orakel. Het wordt weer een energieke, gezellige en motiverende avond, met ook na 22.00 uur nog tijd voor spiritueel cafe .  
Breng je matje/luchtbed/matrasje, (zit)kussen en deken mee om van de meditaties te kunnen genieten en om zo comfortabel mogelijk te kunnen liggen of zitten.

Tijd: 20 – 22 uur, let op: de deur is vanaf 19.30 uur open en gaat om 20 uur op slot.
Locatie: Hereweg 9, Groningen.
Toegang: € 5,- incl. thee (Lichtmakerleden € 2,50) 
 Oct 31, 2014 (Fri)20:00 - 23:00
 Whatsupp The SecretLocation: Hereweg 9 9725AA Groningen 050-7501334
Het centrale thema is Het Geheim (The Secret) om zelf geluk en succes te realiseren. Dit geheim zou berusten op wat The Law of Attraction (De wet van de aantrekking) genoemd wordt.

In de film The Secret wordt uitgelegd hoe je de zogenaamde Wet van de Aantrekking kan aanwenden om iets te bereiken. Technieken zijn "het zetten van een intentie" en "visualisatie". Volgens de film kan men op die wijze een goede gezondheid verkrijgen, zijn/haar droombaan verkrijgen en de relatie die je wil. In de oude, Griekse literatuur is dit ook bekend als het Pygmalion-effect.

De manier waarop dit volgens de film zou werken is dat (onder meer) de persoon zich voorstelt (visualisatie) dat hetgeen hij/zij wenst al in zijn/haar bezit is, of, als het een bepaalde gebeurtenis is, deze al heeft plaatsgevonden. Deze regels zouden dan zonder onderscheid gelden voor alles wat gewenst kan worden; rijkdom, vrijheid, gezondheid, bezit, maar ook een bepaalde gebeurtenis of persoon.

 

toegang is 2,50 euro incl.1 drankje


  


calendars count :  

administrator