November 2014
<
>
SMTWTFS
2627282930311
2358
91011
161722
232529
123456

   Print
 Nov 4, 2014 (Tue)19:00 - 21:30
 De Groeicirkel 
De Groeicirkel is de naam van meerdere bijeenkomsten in Groningen, hereweg 9. Ze worden begeleidt door Betty Brouwer.

Deze avond: In je kracht staan.    

De Groeicirkel gaat over transformatie werk en inspiratie op je pad. Zowel emotionele - als spirituele processen worden aangeraakt. Inspiratie hoe je ondanks tegenstand je verbonden kan voelen met een liefdevolle kern. Hoe je kosmisch bewustzijn kan verruimen en meer voelbaar maken in je dagelijks leven en in je werk. Zowel voor mensen die werkzaam zijn met hun hooggevoeligheid, als geïnteresseerden. 

Deze avond staat in het teken van in je kracht staan. 
Hoe leef je vanuit je eigen lichtkracht. Meerdere principes worden uitgelegd. Principes die Betty Brouwer zich eigen heeft gemaakt in haar eigen leven en haar zijn onderwezen vanuit het etherisch veld. Bijvoorbeeld, hoe ga je om met alleen voelen of eenzaamheid. Hoe ga je om met oordelen van een ander en hoe zit het dan met je eigen oordelen. Heeft wilskracht en moed te maken met in je kracht staan. En wat is de betekenis van kosmisch contact en leren. Wat hebben zelfkennis, vertrouwen en begrenzing hiermee te maken. 

Op deze avond ook meditaties en oefeningen. Onder andere een prachtige hartmeditatie; hart van de kosmos, van de aarde, van jou.
Er is voldoende ruimte ervaringen te delen en/of vragen te stellen*. 

Het heeft aanbeveling de avonden van de groeicirkel in een reeks te volgen, maar ze kunnen ook los worden gevolgd.

* Er is de mogelijkheid van reading en ontvangen van informatie vanuit het etherisch veld, over onderwerpen die deelnemers aandragen.

Meer informatie over de Groeicirkel en de andere avonden vindt je hier:http:// www.bettybrouwer.nl/2014/ 10/de-groeicirkel.html

www.bettybrouwer.nl
Data van de groeicirkel:
- Dinsdag 21 oktober Verbinden, overgave, identiteit. ( Deze avond is inmiddels geweest. Korte herhaling op andere avonden )
- Dinsdag 28 oktober Angel Coaching. ( Deze avond is inmiddels geweest en wordt deels herhaald op 9 december )
- Dinsdag 4 november In je kracht staan. 
- Dinsdag 18 november Relaties, met jezelf en met de ander. 
- Woensdag 26 november Meditatie / Healing, Heilige ruimte
- Dinsdag 2 december Verbinden met de kosmos. 
- Dinsdag 9 december Angel Coaching.
- Dinsdag 16 december Leven vanuit je hart 

Deur is vanaf 18.30 open. Adres: Hereweg 9, te Groningen. Lichtmakerspand
Aanvang 19.00 tot 21.30

Voorgestelde prijs per avond, d.w.z. naar eigen inzicht:
Minimuminkomen : 7,50 
Gemiddeld inkomen: 12,50 
Boven gemiddeld inkomen: 20,- 
Voorgestelde prijs Lichtmaker leden 20% korting (*)

Passe Partout : Je betaald dan voor 5 avonden in plaats van 6 avonden. Voorgestelde prijs voor de Passe Partout is : 37,50 – 62,50 – 100,- en - 20% voor lichtmaker leden.

(*) De korting voor de lichtmaker leden heeft te maken met het door hen betaalde lidmaatschap van de lichtmakerscoöperatie.

Via de facebookpagina Spirituele inspiratie of de website www.bettybrouwer.nl kun je een ticket online kopen. Aan het begin staat een afgesloten box voor entreegelden. 
Koffie en thee is eenmalig 1,- voor de hele avond. Opgaaf vooraf is wenselijk.
Betty werkt via coop de lichtmakers, www.lichtmakers.com
BERICHTEN

 Nov 6, 2014 (Thu)20:00 - 22:00
 Spiritueel Café 

6 November

Be Aware Who is Sensing Meditatie- door Vasu.

 
Mediteren biedt ons de mogelijkheid om totaal aanwezig en alert te zijn in ons leven, van ogenblik naar ogenblik gewaar van ons innerlijk en van de wereld om ons heen zodat we de wonderen die het Leven/het Universum ons biedt, kunnen ontvangen. Deze meditatie gaat over gewaarzijn vanuit onze zintuigen, hoe we vanuit onze innerlijke bron, die verborgen is achter de zintuigen, hier en nu aanwezig kunnen zijn.  
 

Breng je matje/luchtbed/matrasje, (zit)kussen en deken mee om van de meditaties te kunnen genieten en om zo comfortabel mogelijk te kunnen liggen of zitten.

Tijd: 20 – 22 uur, let op: de deur is vanaf 19.30 uur open en gaat om 20 uur op slot.
Locatie: Hereweg 9, Groningen.
Toegang: € 5,- incl. thee (Lichtmakerleden € 2,50) 

 Nov 7, 2014 (Fri)19:30 - 22:00
 Whatsupp Kosmisch filosoferen door Sanne DijkstraLocation: Hereweg 9 9725 AA Groningen 050-7501334
"Een bewustzijnsverruimende kennisavond"

Nieuwe "alternatieve” informatie wordt steeds meer beschikbaar. Op internet heb je tal van websites en er worden lezingen door het hele land gegeven.

Zodra je je hier in gaat verdiepen kan dat tal van vragen en gevoelens met zich mee brengen. Spanning, sensatie, interesse, angst, feit en functie wisselen zich af. Zit de wereld wel in elkaar zoals we tot nu toe gedacht hebben, of is er meer aan de hand? Klopt het verhaal wat ons in de media wordt voorgeschoteld nog wel? Wat moet ik nu geloven?

Naast jezelf ontwikkelen op allerlei vlakken is een groter begrip en besef van de wereld waarin we leven van cruciaal belang om onszelf verder te ontwikkelen.

Ik ben van mening dat iedereen een deel van de puzzel in handen heeft. Door samen te komen met gelijkgestemden wil ik een ruimte creëren waar we openlijk het gesprek aan kunnen gaan over bewustzijnsverruimende onderwerpen in de wereld van vandaag.

Thema avond
Op deze eerste avond gaan we in op de vragen als:
- Wie zijn we?
- Waarom zijn we hier?
- Wat is de zin of onzin van het leven?
- Wat is ons collectieve en persoonlijke doel in het bestaan?

Opzet avond
Ik begin de avond met een korte presentatie waarin ik verschillende filosofieën en gedachtegangen over het onderwerp van die avond uiteen zet.

Hierna is er de mogelijkheid om in een veilige setting samen het gesprek aan te gaan over het onderwerp. Je kan je persoonlijke verhaal sharen of ideeën uitdragen die voor jouw van belang zijn.

Er bestaat niet één absolute waarheid in de wereld. Door samen te komen en openlijk het gesprek aan te gaan kunnen we tot nieuwe persoonlijke en collectieve inzichten komen die we weer kunnen gebruiken in onze eigen wereld waarheid.

De focus ligt niet op je gelijk halen, maar om met aandacht voor onszelf en voor elkaar, het gesprek aan te gaan en het geheel naar een hoger niveau te brengen.

Uitnodiging
Ben je open-minded en heb je het gevoel altijd al meer te willen doen. Wil je actief een bijdrage leveren aan de shift die gaande is? Kom dan langs en filosofeer mee!

Liefde & licht,
 
Sanne

Kosten: 5 euro, voor lichtmaker leden: 2,5 euro
Plek: Hereweg 9, Groningen, Lichtmakers.com

Meer informatie
http:// kosmischefilosofie.nl/
http://be-wust-zijn.com/
 Nov 12, 2014 (Wed)20:00 - 22:00
 Meet Sarin Lee 

Meet Sarin Lee

 

ontmoet mij dan ontmoet ik jou
ontmoet en vraag blijf ik mezelf trouw
wil ik mezelf ontmoeten
mezelf in alle liefde begroeten?
ontmoet jezelf je stralende zijn
voorbij verdriet voorbij pijn
de bron van alles in jou en mij
de liefde maakt ons echt vrij
ontmoet mij en ik ontmoet jou
ontmoet, ik hou van jou.


(c) sarin lee

 

"Meet Sarin Lee” is een gezellige hartverwarmende avond vol persoonlijke uitwisselingen waar iedereen wel wat van begrijpt, mee te maken heeft of over aan het nadenken is. Sarin is een persoonlijkheid die weet wat het leven inhoudt. Je herkent jezelf, maar wilt ook graag een steuntje in de rug ervaren. Zij geeft een persoonlijke liefdevolle reading zodat je weer gesterkt voelt voor het dagelijks leven. Op kalme wijze verbindt ze onze harten met onszelf en met elkaar.


Woensdag 12 november Meet Sarin Lee van 20 – 22 uur.
Vanaf 19.30 u. is de deur open.
Entree: € 10,- incl. thee. Voor Lichtmakerleden € 5,-

 Nov 13, 2014 (Thu)20:00 - 22:00
 Spiritueel Café 

13 November

De Kracht van Kristallen - o.l.v. Esther


Kristallen hebben naast hun schitterende vorm, ook een ondersteunende functie voor onze veranderingsprocessen. Tijdens deze avond zullen we de kracht van onze intentie via kristallen ontdekken. Op deze wijze kunnen we onze eigen hulpbronnen creëren. We nodigen je uit om je eigen mooie kristal mee te nemen die je wilt gebruiken om te leren programmeren. Als je er geen één hebt, kun je voor de magie en om met energie te leren werken, er één lenen (en evt. kopen).

 

Tijd: 20 – 22 uur, let op: de deur is vanaf 19.30 uur open en gaat om 20 uur op slot.
Locatie: Hereweg 9, Groningen.
Toegang: € 5,- incl. thee (Lichtmakerleden € 2,50) 

 Nov 14, 2014 (Fri)20:00 - 0:00
 Theatersport InspiratieavondLocation: Hereweg 9

Theatersport Inspiratieavond 

 

Heb je ervaring met Theatersport en vind je het leuk om weer eens een avond creatief toneel te spelen? Heb je geen ervaring met theatersport en had je het altijd al eens willen doen? Vind je het leuk om toneel te spelen en zomaar in het moment je eigen toneeltalent en creativiteit te gebruiken?

Op vrijdag 14 november heb jij de kans om mee te doen aan een theatersport inspiratieavond. Aan de hand van een aantal theatersport spellen zullen we een gezellige en leuke avond creëren met de mensen die aanwezig zijn. Er is mogelijkheid om zelf suggesties te doen voor leuke theatervormen.

 

Tot dan,

Rosa

 

 

Praktisch: 

Waar: Lichtmakers, Hereweg 9 Groningen

Wanneer: 14 November

Tijd: 20:00 uur vanaf 19:30 inloop

Prijs: € 7,50 inclusief gratis thee/koffie

Lichtmakersleden €5,00

Opgave: Mag via Facebook is niet verplicht maar wel leuk :) klik dan hier.


 Nov 15, 2014 (Sat)20:00 - 22:00
 Whatsupp love meditatie Rosa de LeeuwLocation: Hereweg 9 9725AA Groningen 050-7501334

LOVE MEDITATIE 15 NOVEMBER 2014 Gegeven door Rosa de Leeuw.

Dit is een meditatie waarbij alles draait om het ervaren van Liefde. In eerste plaats de liefde voor jezelf en in de tweede plaats in verbinding met de anderen die aanwezig zijn bij de meditatie. Op verschillende muzieknummers wordt liefde ervaren in dans, stilte en verbinding met de ander. De meditatie is geïnspireerd op de LOVE MEDITATIE van Osho.  Wees Welkom.


Locatie: Lichtmakers, Hereweg 9 Groningen

Tijd: 20.00 – 22.00

Prijs: € 7,50-  en € 5,00 als je lid bent van de lichtmakers.

Vanaf 19:30 uur ben je welkom. Graag zelf een matje en dekentje meenemen.

Opgave: Mag via Facebook is niet verplicht maar wel leuk :)

Facebook: klik hier.

 

 

 


 Nov 18, 2014 (Tue) 
 De Groeicirkel 
De Groeicirkel
 
Deur open 18.30
Aanvang 19.00-21.30
 
Nadere info volgt.
 Nov 19, 2014 (Wed)19:30 - 22:00
 Introductie op Cursus/Reeks Healing-Oefenavonden 

19 November 

Introductie op Serie Intuïtieve Healing Oefenavonden o.l.v. Esther/Sarin

 

Vanaf januari 2015 start er bij voldoende animo een serie healing-oefenavonden voor mensen die graag het geven van healingen willen (be)oefenen, hun vaardigheden willen opfrissen, het geven van meditaties willen oefenen en ervaringen willen opdoen en uitbreiden. Ook als je geen healingachtergrond hebt, maar dit wel wilt leren dan kun je je aanmelden. Vanavond is de introductie op deze serie. Meer informatie over de cursus/reeks klik hier


Woensdag 19 november Introductie Healing Oefenavond van 19.30 – 22.00 uur.
Je bent welkom vanaf 19 uur.

Entree: € 10,- incl. thee. Voor Lichtmakerleden € 5,-.

 

 Nov 20, 2014 (Thu)20:00 - 22:00
 Spiritueel Café 

20 November

Soundhealing - o.l.v. Nynke

 

Breng je matje/luchtbed/matrasje, (zit)kussen en deken mee om van de meditaties te kunnen genieten en om zo comfortabel mogelijk te kunnen liggen of zitten.

Tijd: 20 – 22 uur, let op: de deur is vanaf 19.30 uur open en gaat om 20 uur op slot.
Locatie: Hereweg 9, Groningen.
Toegang: € 5,- incl. thee (Lichtmakerleden € 2,50) 

 Nov 21, 2014 (Fri)20:00 - 23:00
 Whatsupp Nassim Haramein door Pi-QuiLocation: Hereweg 9 9725AA Groningen 050-7501334
Alles in het universum is met elkaar verbonden.. De intelligente nuchterheid waarmee Nassim Haramein zijn nieuwe ontdekkingen presenteert is hartverwarmend, en, alhoewel zeer omstreden (de huidige wetenschap is niet zo open en integer meer) maakt zijn erkenning door de Science board des te opmerkelijker. Nulpunt-energie, string theorie, quantum mechanica, vortex energie, veld theorie en morphogenetische velden, zijn termen die niet alledaags gebezigd worden. En, net zoals Einstein in de vorige eeuw op alle mogelijke manieren werd aangevallen op zijn neiuwe ontdekking, is dat nu weer het geval met Nassim Haramein.
Tel daarbij op dat Nassim Haramein uit de Oneness beweging komt, waar al veel vooroordelen tegen zijn opgewekt door verschillende media, dan begrijp je dat zijn weg intrigerend is op weg naar erkenning!
Als vernieuwing je interesseerd, en echte wetenschap, en niet de door bedrijven gecorrumpeerde "wetenschap" , dan heb je vanavond een mogelijkehid om meer te ontdekken.
 
Toegang 5 euro niet leden
toegang 2,50 voor Lichtmakers
 
Deur gaat open om 20:00
aanvang documentaire/film 20:30
 
 Nov 24, 2014 (Mon)19:30 - 23:00
 De Lichtmakers Groningen PRESENTEERTLocation: LICHTMAKERS Hereweg 9, Groningen 9725AA

Interactieve Lezing: Waar kun je nog op Bouwen? door Lucas Slager

 

Lezing gebaseerd op het "Handboek Zekerheden”, een filosofisch handboek voor de mens in een veranderende tijd. Opgedragen aan alle mensen die de moed hebben om te bouwen aan een nieuwe Aarde, een nieuwe wereld.


Die nieuwe wereld komt niet vanzelf, dat vraagt iets van ons: moed, durf, en we zullen de mouwen moeten opstropen.

 

We hoeven geen gevecht met of tegen anderen aan te gaan, maar vooral bereid moeten zijn de strijd met ons zelf aan te gaan, zelf te handelen en zelf verantwoordelijkheid te nemen. We zullen bereid moeten zijn om het oude achter te laten. Je kunt geen nieuwe samenleving bouwen op oude Zekerheden en op veel dingen die we voor waar hebben aangenomen

 

Lucas is auteur van o.a. Coach Jezelf, Voorbij de Tijd, De Twintig Gezichten van de Schepping, Verkeerd Verbonden Zekerheden en andere titels. Hij is initiator en drijvende kracht van het Vredescentrum "Lothlorien” in Frankrijk (www.centrelothlorien.com), life-coach, spreker op symposia en organisator van festivals. Ook is hij de maker van de Maya scheurkalender.

 

Zaal open vanaf 19.30 uur, aanvang lezing 20.00 uur

Entreeprijs: € 10,- Aanmelding via jananneloonstra@gmail.com


 Nov 26, 2014 (Wed) 
 De Groeicirkel 

 
Jij kan je eigen heilige ruimte ervaren, voor jezelf en binnen een groep. Deze avond een teaching 
over heilige ruimte. Aansluitend een stilte meditatie  

`Stilstaan bij je persoonlijk leven op aarde en je reis als kosmisch wezen in verbondenheid met je thuis. Samen afstemmen op de liefdevolle energie van dat moment. Healingsenergie van kosmische vrienden en familie die door onze gezamenlijke intentie wordt doorgegeven ".

Na afloop kunnen vragen worden gesteld aan Betty. De Heilige ruimte binnen de groepsenergie biedt de mogelijkheid voor Satsang. 

Meer informatie over de Healing / meditatie vind je hier: Healing / meditatie 

Deze avond maakt deel uit van een avonden-cyclus geheten: De Groeicirkel. Deze avonden kunnen los van elkaar gevolgd worden. Ook deze avond staat open voor geïnteresseerden.
De Groeicirkel gaat over Kosmisch leren, droom mediteren, leven vanuit je hart, in je kracht staan en veel meer. Via deze link meer info: De Groeicirkel

Neem gerust een warme deken en/of sokken mee. Als je het fijn vind om te liggen misschien een matje ( er zijn enkele aanwezig ). Ook kan je een kristal of voorwerp meenemen om in het midden neer te leggen.

Andere, nog te volgen, data van de Groeicirkel : 
- Woensdag 26 november Meditatie / Healing, Heilige ruimte
- Dinsdag 2 december Verbinden met de kosmos. 
- Dinsdag 9 december Angel Coaching.
- Dinsdag 16 december Leven vanuit je hart 

Deur is vanaf 18.30 open. Adres: Hereweg 9, te Groningen
Aanvang 19.00 tot 21.30

Voorgestelde prijs per avond, d.w.z. naar eigen inzicht:
Minimuminkomen : 7,50 
Gemiddeld inkomen: 12,50 
Boven gemiddeld inkomen: 20,- 
 
Tickets zijn online te koop via www.bettybrouwer.nl
Aan de deur bevindt zich een afgesloten box.
 
 

 Nov 27, 2014 (Thu)20:00 - 22:00
 Spiritueel Café 

27 November

Groepsreading - o.l.v. Sarin

 

Een avond van samenzijn en warmte, van liefdevolle energie waarin je jezelf mag ontmoeten. Ook een avond waarbij boodschappen kunnen worden ontvangen en gegeven. Ik nodig je uit om het mee te beleven. 


Breng je matje/luchtbed/matrasje, (zit)kussen en deken mee om van de meditaties te kunnen genieten en om zo comfortabel mogelijk te kunnen liggen of zitten.

Tijd: 20 – 22 uur, let op: de deur is vanaf 19.30 uur open en gaat om 20 uur op slot.
Locatie: Hereweg 9, Groningen.
Toegang: € 5,- incl. thee (Lichtmakerleden € 2,50) 

 Nov 28, 2014 (Fri)20:00 - 0:00
 Karaoke avond - Zing je eigen Lied - Karaoke avondLocation: Hereweg 9, Groningen

Heb je talent in zingen? Heb je geen talent maar vind je het wel heel leuk om (samen) te zingen? Kom naar de Karaoke avond bij de lichtmakers. In een gezellige en leuke omgeving gaan we samen karaoke zingen. Of je wel of niet kan zingen is niet belangrijk het gaat voornamelijk om het plezier en de uitdaging om je stem te laten horen.


Tijd: Inloop vanaf 19:30

Prijs: €2,50 Inclusief hapjes.

Opgave: Mag via Facebook is niet verplicht maar wel leuk klik hier

 

Tot dan,

Sarin &  Rosa

 Nov 30, 2014 (Sun)13:30 - 17:00
 Keerkringen middagLocation: Hereweg 9 9725AAGroningen 050-7501334
Keerkringen middag bij de Lichtmakers

  


calendars count :  

administrator